Office Depot & Hafkamp & Partners – Incompetente prutsers to the rescue!

Zo, daar kwam per post weer een oude koe binnen. Rottend en wel, het gaat over iets uit 2006.
Originele verhaal staat in de oude postings hier en hier en onder “meer”.

Geachte heer Muller,

 

Het heeft weer een jaar geduurd maar we gaan weer communiceren. Dat wil zeggen, Hafkamp & Partners, u dus, kruipt weer eens onder hun steen vandaan en stuurt weer een zinloze brief.

Het vorige contact was meen ik van vorig jaar oktober. https://www.hetmoetmaar.com/2007/prive/hafkamp-partners-verkloot-het-weer/

De keer daarvoor was augustus 2007. https://www.hetmoetmaar.com/2007/prive/wie-woordpoep-zaait-zal-woordpoep-oogsten-of-hoe-hafkamp-partners-communiceert-namens-office-depot/

Ik begon al bijna het idee te krijgen dat onze band begon te verwateren. Gelukkig dat u de oude koe (inmiddels rottend en wel) weer uit de sloot hebt getrokken.

Laat ik het nogmaals edoch ditmaal voor de laatste keer uitleggen:

          Office Depot heeft ons ergens in 2006 spullen geleverd.

          De tarieven waren dusdanig veel hoger dan telefonisch beloofd waarop ik gereclameerd heb bij Office Depot.

          Er volgde geen reactie op mijn telefoontjes en mailtjes naar Office Depot.

          Ik kreeg een schriftelijke waarschuwing dat als ik niet binnen een dag betaalde dat het uit handen gegeven zou worden.

          Direct gebeld en aangegeven wat de situatie was en Office Depot zou het “direct” gaan uitzoeken en me terugbellen.

          Een dag of wat later lag er alsnog post van Hafkamp & Partners op de mat.

          Dit doorgegeven aan Office Depot en Hafkamp & Partners ingelicht over de gang van zaken.

          Hierna werd het oorverdovend stil.

          Uw organisatie bleef regelmatig nietszeggende brieven sturen, zie hiervoor m’n weblogpostings.

          Na mijn postings op Hetmoetmaar.com belde opeens een manager van Office Depot op. Hij vond het vervelend dat zijn medewerker Tonnie Leverink zijn naam op mijn weblog bovenaan vond in Google. Hij vond het een goed moment om het op te lossen, maakte zijn excuses en gaf aan dat hij alles recht ging zetten, dit was wel heel extreem en zou normaal nooooooit voorkomen. We spraken af dat de factuur met 50% verminderd zou worden om de prijzen te normaliseren. Hij zou contact opnemen met uw organisatie om de zaak te sluiten en mij nog dezelfde dag per email de bedragen sturen die ik over zou moeten maken met rekeninggegevens en hij beloofde me dat hij er persoonlijk op zou toezien dat ik diezelfde week nog een creditfactuur zou krijgen.
Zoals u zult begrijpen is dat allemaal niet gebeurd. Geen creditfactuur gehad, geen mail, geen enkel geluid meer vanuit Office Depot.
Ik ging er toen ik de manager aan de lijn had vanuit dat het nu eindelijk goed ging komen en heb, ondanks mijn slechte ervaringen met Office Depot en beloftes nakomen, niet de naam en telefoonnummer van de betreffende manager gevraagd om hem te kunnen stalken als ook deze belofte van Office Depot onverhoopt niet nagekomen zou worden.
Had ik dat maar gedaan.

          Naast dat de creditfactuur en mail niet verstuurd zijn is hij ook de belofte niet nagekomen om jullie eens uit te leggen hoe het in elkaar zit. Bij deze zal ik dat dan ook zelf maar even doen:

 

Office Depot zijn een stelletje ongelofelijk incompetente prutsers.

Ik bestrijd de vordering al sinds het moment dat ik de factuur ontvangen heb en tot op heden heeft men NIETS met die klachten gedaan.

Zolang ik geen creditfactuur ontvang betaal ik geen cent aan wie dan ook.

Ik betaal per definitie geen cent aan verhogingen, rente en andere kosten. Uw kosten dient u te verhalen bij Office Depot. Ik wens u sterkte gezien m’n eigen ervaringen om iets bij deze moloch geregeld te krijgen.

Verder heb ik zoals al eerder aangegeven niets met uw organisatie te maken. Er is sprake van een betwiste vordering en uw client doet er niets aan om dat op te lossen. Waarom ze u ingeschakeld hebben en ingeschakeld houden is me dan ook een volkomen raadsel.

Ik betaal maximaal de helft van de originele factuur aan Office Depot na ontvangst van een kopie van de originele factuur en een originele creditfactuur. U zult begrijpen dat ik sterk overweeg om überhaupt geen cent te betalen.

 

Zullen we afspreken dat u de gedresseerde aapjes bij Office Depot even gaat uitleggen hoe zaken doen werkt. Dan wacht ik rustig tot er iemand daar wel in staat is een creditfactuur + mail te versturen.

Mocht u oost-indisch lezend zijn en enkel het gedeelte “ik betaal niet” uit deze mail distilleren en op basis daarvan de aangekondigde rechtsmaatregelen gaan plannen dan wens ik u veel succes. Ik denk dat de rechter die de zaak gaat behandelen ook best wel een keer smakelijk wil kunnen lachen.

 

Met vriendelijke groet,

 

p.s. ik heb de mail ook geCCt aan Office Depot zelf. Wellicht dat ze zich dan vast even kunnen inlezen in de zaak voor u hen belt.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *