Hoe Hafkamp & Partners communiceert namens Office Depot, of “wie woordpoep zaait, zal woordpoep oogsten”

Een jaar of wat terug werd ik gebeld door Office Depot (de grote broer van Viking Direct). Office Depot wilde mij graag een cadeautje geven als ik nu telefonisch wat zou bestellen. Nu ben ik bij Office Depot uitgekomen omdat ze groter en goedkoper waren dan de “meer consumenten en kleinbedrijf” gerichtte Viking Direct. Ik heb toen met de medewerker e.e.a. op een rijtje gezet en men heeft dat verstuurd. Groot was de verrassing toen de factuur belachelijk hoog was. De meeste prijzen waren 20-50% hoger dan bij Viking Direct. Ik direct een mailtje gestuurd met het verzoek dan tenminste de prijzen van VD te hanteren. Geen reactie. Wel na enige tijd een herinnering. Ik gebeld en gemaild, niets gebeurd.
Vervolgens veeeel later een brief dat men het nu echt binnen 48 uur uit handen ging geven. Ik gebeld, zou teruggebeld worden. Dag erna brief van Hafkamp & Partners in huis. Even mailtje gestuurd, aangegeven hoe het zat aan Hafkamp, geen reactie erop. Daarna Office Depot maar weer gebeld en ik zou *weer* teruggebeld worden. Een derde keer moeten bellen voor <medewerker Office Depot> op m’n voicemail stond om het even op te lossen.

Affijn, <medewerker Office Depot> van Office Depot heeft mijn voicemail ingesproken en ik vervolgens de zijne. Daarna is het weer muisstil geworden. Vandaag (2-3 maanden verder) kreeg ik een brief van de vrinden van Hafkamp “Conform uw verzoek en/of voor de goede orde treft u hierna de stand van zaken aan in bovenstaand dossier”

Als je zo overduidelijk niet bezig bent met de inhoud van de zaak en je met standaardwerk met automatisch gegenereerde woordpoep begint stuur ik maatwerk woordpoep terug. Kijk bij read more voor de complete email.

UPDATE: bericht gekregen van Hafkamp & Partners zie de read more.
UPDATE 18 augustus: Nog geen teken van leven van Hafkamp, Hafkamp, Hafkamp en hun partners. Wel een fijne vermelding in goolge!


Geachte heer/mevrouw “Hafkamp & Partners”, (zo ondertekent men de brief)
Bij deze bevestig ik ontvangst van uw brief van 27 juli 2007 met kenmerk 20705523.
Ik deel u voor de goede orde mede dat deze hier ten burele zojuist vertikaal geklasseerd is en een erg goede dienst zal gaan bewijzen als kattenbakvulling.
100 grams a4 papier is onze Poekie namelijk altijd erg over te spreken.
Mocht u daar benieuwd naar zijn kan ik u eerdaags rapporteren hoe het staat met de absorptiekracht van uw briefpapier.

We wachten na ingesproken voicemails op de GSM van <medewerker Office Depot) (u weet wel, <medewerker> van Office Depot) nog steeds op weer een belletje terug van Office Depot.
Tot die tijd staat de doos met producten hier netjes in de hoek van het kantoor stof te happen.
Gezien de tijd dat we al wachten hebben we hier straks wellicht zelfs een stofoverschot.
Wellicht levert dat, mocht Office Depot ooit de doos dan nog eens komen ophalen, voldoende stof tot nadenken op.
Iets met reageren op klachten, terugbellen na klachten en het oplossen van klachten.
Affijn, we dwalen af. Ik wens u een bijzonder fijne dag toe en tot de volgende briefwisseling!

Wij vertrouwen erop u aldus naar behoren te hebben geïnformeerd. Om het vertrouwen uit uw brief overigens te bevestigen: uw brief heeft ons zeer zeker naar behoren geïnformeerd. Nogmaals onze hartelijke dank.

Hoogachtend en met waanzinnig vriendelijke groet, (het is tenslotte zomer)

Overigens krijg ik van Office Depot nu nog nog regelmatig mails en brieven met aanbiedingen. Blijkbaar ben ik zo’n goede klant….

UPDATE: Bericht terug van Mark Hafkamp:

Beste collega of relatie, ik ben van 30-07-07 tot 06-08-07 afwezig in verband met vacantie. Ik zal geregeld mijn mail lezen en in strikt noodzakelijke gevallen contact met u proberen op te nemen.

Indien u beschikt over mijn mobiele nummer kunt u mij in geval van
spoed een sms sturen.

Met vriendelijke groet,
Mark Hafkamp

Hafkamp & Partners
Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten

Vacantie staat niet in de vandale.nl helaas. Ben benieuwd of ik onder de “strikt noodzakelijke gevallen” val.

UPDATE 18 augustus:
Helaas tot nu toe nog geen teken van leven van de vrinden van Hafkamp gekregen. Misschien heeft Marky-Mark Hafkamp gewoon een week bijgeboekt in Salou of is z’n allinclusiveresort in Turkije zo vriendelijk om hem voor 50 pleuro nog een week langer te laten resideren. Anyhow, Google is your friend. En ook de onze. Hafkamp & Partners levert een fijne vermelding op plek 2 op :)

No Responses to “ “Hoe Hafkamp & Partners communiceert namens Office Depot, of “wie woordpoep zaait, zal woordpoep oogsten””

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hafkamp & Partners verkloot het weer | HetMoetMaar.com - [...] Hafkamp & Partners verkloot het weer Vandaag weer post van Mark Hafkamp & Friends. Ze gaan nu op een…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *