Trage prutsers bij de klantenservice van Orange

Als je blogt is het hip om eens in de zoveel tijd een telecomoperator af te fakkelen. Vandaag is de gelukkige: Orange Nederland.
Een GSM abonnement was afgelopen en omgezet naar prepaid met nog een eurootje of 5 aan beltegoed. Nu heeft Orange de ziekelijke neiging om op iedere “nieuwe” prepaidkaart een 0900 blokkering te zetten. En de enige manier om die eraf te halen is door de klantenservice van Orange te bellen/mailen en het te laten wijzigen. Nu heb ik er niets aan om voor 35 cent per minuut een beetje te gaan lopen bellen terwijl met m’n eigen mobiel ik voor 6 cent per minuut mobiel bel. Dus ik wilde in plaats daarvan gebruik maken van een 0900 nummer om een paar micropayments te doen.

Nu kost het als prepaidklant geld om de Orange klantenservice te bellen dus ik maak gebruik van het emailadres van de Orange klantenservice: csbomail.nlmb@orange-ftgroup.com

Nu zou mijn mobiele nummer op de 17e verhuisd worden naar m’n nieuwe aansluiting, dus het zou handig zijn als ik voor die tijd het beltegoed zou kunnen opbellen. Dus de 9e ’s middags Orange gemaild met het simpele verzoek dat te regelen.

Krijg ik vandaag (pak hem beet 8 dagen later) een mailtje dat mijn nummer inmiddels verhuisd is naar een andere provider.

JOH! Dat is nieuws! Stelletje trage incompetente working drones bij de Orange klantenservice. Ik bedenk me wel 2 keer voor ik daar weer klant ga worden ;)

5 Responses to “ “Trage prutsers bij de klantenservice van Orange”

 1. flora schreef:

  Kan ik over meepraten, ben naar spanje verhuisd en heb hier een prepay van orange genomen. Wilde later toch overschakelen naar contract maar daar moest ik eerst 6 maanden voor wachten om het nummer te kunnen behouden. Dan maar nieuw nummer aangevraagd met abo, kreeg ik niet!! Wel vier keer geprobeerd, forms ingevuld en alles, maar geen abo gekregen. En met mij hier nog vele anderen!
  Maar naar andere, serieuze, companie gegaan….

 2. P.Bierings schreef:

  Mijn zoon heeft ook een abonnement bij Orange, hij heeft 6 weken moeten wachten op een reparatie van zijn mobieltje. Dit is de slechtste organisatie die ik ken.

 3. Arthur schreef:

  Orange is sleeeeechht! :)

 4. anonymous schreef:

  orange is the worst in the netherlands. My adsl is not working evn after 3 weeks. and the idiots sitting there dont know what is the problem. nobody take orange adsl. it sucks.

 5. Nina schreef:

  Orange really sucks!!mijn contract is voortgezet zonder mijn toestemming!!!wettelijk gezien is dit niet correct. Orange zou dit terug draaien ……we zijn GVD nu 7 maanden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *