Jan Pronk is een leugenaar (Net als Jan-Peter Balkenende trouwens)

Afgelopen dinsdag was er dan eindelijk een “Ander Rood geluid”.  Jan Pronk was de eerste echte PvdA’er die duidelijk zei dat “we” allemaal gepiepeld zijn door onze grote roerganger Jan Peter Balkenende en z’n CDA handpopjes over Irak. Balkenende is een leugenaar. De PvdA had een duidelijk standpunt, alles over de gang van onze jongens naar Irak moest boven water. Helaas staat Wouter “windvaan” Bos aan de touwtjes te trekken en toen hij met z’n grefovriendjes Rouvoet en Balkenende kon regeren moesten die principes maar overboord. Niemand heeft daar z’n bek over opengetrokken tot dinsdag ons aller Jan Pronk.

Een of ander CDA fossiel (zie foto) Pieter van Geel kan natuurlijk deze waarheid over de grote leider niet zonder commentaar laten en beticht Jan van onmacht. Gek he, als iedereen het donkerbruine vermoeden heeft dat ze genaaid zijn en zodra je dat wil onderzoeken men het onderzoek “niet nodig” acht. Jammer dat “men” in dit geval de Minister President is die de discutabele beslissing om naar Irak te gaan zelf nam. Fijn je eigen straatje schoonvegen dus.
Vrind Slob van de MaxiChristenen vond vooral dat Pronk “ruwe taal” gebruikte. Dan maar duidelijk: “HIJ HEEFT DE BOEL OOK BELAZERD”. Zo.

Jan Pronk: Held van de dag zou je zeggen. Helaas. Ook Janneman is behept met het Partij van de Windvaan virus.
Althans, zo lijkt het. Daags na de zijn stevige stelling gaat het staartje al tussen de beentjes. Hij had zich mee laten slepen en had zich er onderweg naar huis al niet lekker over gevoeld. Het jammere van de Neerlandsche politiek is dat een beetje stevig standpunt al snel weggepolderd zal worden in Nederland.  Jan Pronk heeft gelijk, maar mag het niet vinden…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *