Hafkamp & Partners verkloot het weer

Vandaag weer post van Mark Hafkamp & Friends. Ze gaan nu op een dreigendere toon over. M’n eerdere reactie aan Hafkamp & Partners.

UPDATE: 22 november 2007. Wellicht dat Hafkamp wakker geworden zijn. Ze hebben Office Depot ingeseind en de directe baas van belde me om het op te lossen.  Op zijn verzoek de naam van z’n collega even vervangen (stond dankzij ons op nummer 1 op google). Vrij snel tot een afspraak gekomen en ik wacht op de mail met het bedrag en rekeningnummer. En toen kwam er een olifant met een lange snuit en die blies het verhaaltje uit :)
Ben alleen benieuwd of TurboHenkie Mark Hafkamp brieven blijft sturen….

Geachte heer, mevrouw,

Naar aanleiding van uw brief bericht ik u het volgende:

In reactie op uw eerdere brieven hebben we elke maal gereageerd met een inhoudelijk gemotiveerde reactie. Al deze emails zijn helaas onbeantwoord gebleven.

Ik stel u hierbij dan ook in gebreke voor wat betreft het reageren op onze berichten.
Graag wil ik u verzoeken de zaak eens goed door te nemen. Vervolgens verzoek, indien nodig sommeer, ik u om contact op te nemen met Office Depot en hen op hun eigen gestuntel te wijzen.
Indien ze bij Office Depot op hun knietjes excuses komen maken en de factuur vervolgens corrigeren ga ik overwegen om de (uiteraard herziene) factuur te betalen. Anderzijds staat nog steeds de uitnodiging open om de bende hier op kantoor op te komen halen.
Mocht u niet van plan zijn om op deze email te reageren dan stel ik u voor om de dagvaarding op te sturen. Het lijkt me best gezellig om uw bedrijf in de rechtzaal finaal onderuitgeschoffeld te zien worden door een rechter. Ik verheug me er nu al op!

Met vriendelijke groet,

p.s. mocht u het dossier inhoudelijk kwijt zijn: https://www.hetmoetmaar.com/2007/prive/wie-woordpoep-zaait-zal-woordpoep-oogsten-of-hoe-hafkamp-partners-communiceert-namens-office-depot/

p.p.s. Zoek eens op google naar “Hafkamp & Partners”. http://www.google.nl/search?q=hafkamp+%26+partners&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

p.p.p.s. Gefeliciteerd met uw keuze om uit de GGN groep te stappen!

p.p.p.p.s. Mocht u me nog langer lastig vallen met standaardbrieven dan zal ik me genoodzaakt zien om facturen te gaan sturen voor bovenstaande epistels. Als tekstschrijver is het gemiddeld te factureren salaris 95 euro ex btw per uur. Af te ronden per kwartier naar boven. Deze mail is nog gratis, hij had u anders 47,50 euro ex btw gekost. Geniet er nu nog even van.

One Response to “ “Hafkamp & Partners verkloot het weer”

  1. sandra schreef:

    hoi jaja vertel mij wat over die achterbakse stiekemerds,
    ze hebben hun eigen regels en trekken zich nergens iets van aan.
    al heb je geen rooie cent meer als gezin plukken ze je nog kaal,
    ze zijn niet menselijk daar. p.s ik spreek uit ervaring met dat volk.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Office Depot & Hafkamp & Partners - Incompetente prutsers to the rescue! | HetMoetMaar.com - [...] Het vorige contact was meen ik van vorig jaar oktober. https://www.hetmoetmaar.com/2007/prive/hafkamp-partners-verkloot-het-weer/ [...]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *