Ontvang uw bedrijfs post in uw email in Adobe PDF

Een zakelijk adres in de juiste stad kan het verschil opleveren in uw bedrijf. Het vakkundige crew beheert uw inkomende post, waarbij u beslist hoe u uw post voor uw onderneming aangeleverd krijgt.
Heeft u tijdelijk een fysieke werklokatie nodig dan is dat ook mogelijk en dankzij uw bedrijfsadres heeft u absolute prioriteit qua opties. Ook kunt u onze lokatie als een privé kantoor gebruiken.
Geniet van de pluspunten van een fysiek kantoor, zonder het kantoor zelf, Het telt niet of u nieuwe mogelijkheden onderzoekt en een nieuwe lokatie kunt gebruiken of u gewoon iemand zoekt om uw inkomende post te scannen, een Virtueel Kantoor Adres is ook voor u handig.
Een Virtueel Kantoor Adres of Bedrijfsadres geeft u een fantastisch postadres dat u als uw zakelijke postadres kunt gebruiken plus mensen met kennis die uw zakelijke post afhandelt. Of u die per week opgestuurd wilt hebben, uw post wilt binnenkrijgen op uw emailadres of of graag op uw PC ontvangt in uw eigen Dropbox waar al uw inkomende post gescanned direct te gebruiken is, de opties zijn eindeloos.

Wat zijn de voordelen bij Virtueel Kantooradres:

– Uw door de KvK erkende vestigingslokatie voor uw onderneming.
– Post doorstuur service, voor het ontvangen en scannen van uw post of leveren van uw post als scan.
– Alle pluspunten van een zakelijk adres zonder zonder hoge lasten
– Vestigingsadres beschikbaar in Enschede.
– Altijd de optie tot het huren van overlegruimte.
– Meer flexibiliteit, door geen jaren durende verplichtingen en daarna verhuizen
– Minder kosten voor uw postverwerking

Voor € 1,99 per dag beschikt u al over uw eigen virtueel kantooradres. U kan eenvoudig beslissen hoe u uw post graag zou willen ontvangen en kunt ook uw klanten uitnodigen op het kantooradres
Virtueel Bedrijfsadres biedt vanuit het kantoor in Overijssel virtuele postadressen (of vestigingsadres aan) en is onafhankelijk, ervaren en prompt om uw postadres te “registreren”.
U kunt geheel vrijblijvend advies en informatie krijgen voor zowel de mogelijkheden van een fysiek vestigingsadres als een virtueel adres of postadres. Kantoorruimte is een algemene term die doorgaans gebruikt wordt, maar termen zoals bedrijfsverzamelgebouw, business center, bedrijvencentrum en business centre bedoelen ook kantoorruimte.

Bent u op zoek naar kantoorruimte voor enkele weken of voor onbepaalde tijd. Zoekt u een klein kantoor of juist kantoorruimte voor meerdere mensen en misschien wel met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.
Of zoekt u een vergaderruimte, coachruimte of trainingsruimte voor een uurtje of enkele dagen. Neem gerust contact op, Per email of doe direct een aanvraag via Virtueelkantooradres.nl.
Verder is er de mogelijkheid om uw kantooradres te upgraden naar een kant en klare kantoorruimte. Werkplekken, ADSL internet het staat klaar, wat u mee zou moeten nemen is uw notebook en eventueel papierwerk. Direct mogelijk!

Virtueel Kantooradres maakt het bestellen van een geschikt Virtueel Kantooradres, Zakelijk adres of Post Adres wel heel eenvoudig. Door op deze website de informatie in te vullen kunt u binnen 48 uur gevestigd zijn op uw nieuwe postadres. Ook kunt u een bericht zenden naar het Virtueelkantooradresteam via deze pagina of even telefonisch overleggen met ons team.

Virtueelkantooradres.nl

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *