Webshopsystemen voor een online winkel in BDSM artikelen en sextoys

Internet leent zich erg goed voor het verkopen van producten in een specifieke nichemarkt. Omdat de “schapruimte” op internet erg goedkoop is, een website met 1000 producten kost niet veel meer dan een website met 5000 producten, en zeker door de opkomst van dropshipment beginnen steeds meer kleine ondernemers een webwinkel in een hele specifieke markt. Ze duiken een niche in. Voor dit specifieke niche is zeker een grote markt ook al zal dit bij mainstreambedrijven niet of nauwelijks aan bod komen. Dit is in essentie de boodschap van “The Long Tail“.

Een van de markten die zich bij uitstek leent voor nichemarketing is die van alle BDSM gerelateerde producten.
Een BDSM Webshop kan zich onderscheiden door bijvoorbeeld voor specifieke productgroepen zoals bondage of boeien een uitgebreid aanbod op de site te zetten. Belangrijk hierbij is dat het gemakkelijk zoeken is naar producten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *