Onbeperkt SMS versturen voor een vast bedrag

Orange denkt dan aan 2000 voor 20 euro, Vodafone aan 1000 voor 10 euro, bij EuMobile gaat het om 800 sms voor 8 euro. Je wilt gewoon praktisch goedkoop sms versturen voor weinig!
We bieden via BetaalVeelMinder.nl een tweetal abonnementen aan (4 en 16 euro per maand) waarbij je als optie EuSMS onbeperkt sms versturen kunt voor het vaste bedrag van 8 euro. Fair use policy is 800 smsjes per maand, maar eerlijk gezegd ken ik maar 2 mensen voor wie 800 sms te weinig is. Nu hebben we de laatste maanden wat promotie gedaan via Affiliate Networks (AdQuick en Webgains) en de belangrijkste les die we geleerd hebben is dat we meer “spannende” banners moeten maken en wellicht een leuke actie erbij doen. Die banners gaan we dus mee aan de slag. Daarnaast is SEO (Search Engine Optimalisation) overigens ook een leuke. Op “onbeperkt SMSen” op Google zitten we erg hoog. Nu is het nog van belang om met een GSM gerelateerde site als de onze hoog te komen op keywords als “veel sms versturen”, “goedkoop sms versturen” of “goedkoop veel sms versturen”. Onbeperkt SMS hebben we nu wel in de vingers ;)

One Response to “ “Onbeperkt SMS versturen voor een vast bedrag”

  1. Jannick schreef:

    Vanaf nu ken je een derde persoon, ik heb niet genoeg aan 1000 smsjes per maand, exclusief de 200 van mijn abonnement.. In drie dagen ontvang ik soms 150 smsjes en stuur er zelf ook zoveel…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *